Serwis iSybislaw korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Akceptuję

iSybislaw

Instytut Slawistyki Polskiej Akademii Nauk

Użytkownik: Hasło:
Polski English Русский

Dokumenty ze słowem kluczowym: terminologia gastronomiczna

Opis Typ Akcje
HRNJAK Anita: Kulinarski elementi u hrvatskoj i ruskoj frazeologiji .- "Rasprave Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje" 2007 Artykuł w czasopiśmie [Wyświetl]
VULETIĆ Nikola: O nazivima za uskršnju pletenicu na hrvatskoj obali i otocima : etimološki problemi .- "Rasprave Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje" 2010 Artykuł w czasopiśmie [Wyświetl]
BLAŽEVIĆ Nevenka: Tuđice u gastronomiji .- "Riječ : časopis za filologiju" 2002 Artykuł w czasopiśmie [Wyświetl]